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Brazilian Feijoada Halal

Recipe for Halal Brazilian Feijoada (Northeast style, minus the pork!) Courtesy of Yasminah Ketchman, 2012 Cooking time: All day • 1 pound (450 grams) dry black beans • 4 Tbsp olive oil • 2 large onions, sliced • 1 head of garlic, peeled and chopped (Don’t skimp on the garlic!!!) • 1 pound lean beef chuck, in one piece • 1 pound (450 grams) carne seca (dried beef) or cornbeef, cut into chunks • 1/2 pound (225 grams) fresh sausages, such as beef sausage • 1 pound (450 grams) smoked sausage, such as smoked beef sausage • 200 grams bacon (beef or turkey) • 3-4 bay leaves • 3 sprigs parsley • 2 sprigs thyme • 3/4 teaspoon salt • 1/2 teaspoon freshly ground black pepper • 3 1/2 quarts water • 4 cups black beans, picked over, soaked overnight, and drained Soak the smoked and salted meats in a large pan overnight (just enough water to cover the meat). The next morning, drain, rinse, and soak again until ready to cook. In a large heavy stock pot, heat the oil over medium...

Una carta abierta a los musulmanes en Puerto Rico

Por: Wendy Díaz La primera vez que viajé a Puerto Rico usando el hiyab, el velo que usamos las mujeres musulmanas, fue en el año 2002. En ese tiempo no conocía a ningún musulmán en la isla, hasta visitar una mezquita en Rio Piedras. Fue allí donde supe que había otras mezquitas en Puerto Rico y otros musulmanes puertorriqueños, aunque aprendí que la gran mayoría de los musulmanes en la isla eran árabes inmigrantes. Entonces comencé a entender quiénes eran los misteriosos árabes a quienes mi abuela les compraba productos de vez en cuando, al pasar por el pueblo con mercancía en los baúles de sus carros. Los había visto cuando era niña y quizás hasta les había hecho un gesto para que esperaran mientras mi abuela buscaba dinero en su monedera para pagarles. Después, cuando ya había sido musulmana por varios años y fui de visita una vez más a mi isla, de nuevo pude ver a un vendedor ambulante árabe. Se detuvo frente a la casa de mi tía, donde yo me estaba hospedando. Mi tía le estab...

Halal Beef Empanadas (Empanadillas de carne)

When I began learning about Islam, I met people from many different countries and started being exposed to a wide range of cultures. One thing I find we have in common are some of our foods, which although may look the same or similar, have totally different flavors and preparation/cooking styles. One of these ethnically diverse dishes is dumplings, dough or pastries stuffed with spiced meats and/or vegetables. The Puerto Rican variety is called an empanada or empanadilla. When Pakistanis ask me what they are, I tell them they are like a Spanish version of a samosa! One thing is certain: They are a hit no matter where in the world we are from. Empanadas are sold by street vendors on the side of the road, corner stores, beachside, and anywhere else Puerto Ricans get together. The dough can be golden brown or orange from the annanto used as a coloring. This recipe has been passed down from my mother, although we don't tend to write down the amount of each ingredient. Our traditi...